Farba: modrá
Evidenčné číslo: 2103
Dĺžka (km): 12,4 km
Prevýšenie: 167/160 m (pozor uvádza sa smere popisu trasy)
Náročnosť / Určenie: REKREA (ľahké) - MTB TRASY
Povrch: asfalt, spevnená cesta

Charakteristika: Trasa prechádzajúca chotármi obcí Podhájska a Radava, sú na nej krásne výhľady na okolie. Hlavným magnetom je termálne kúpalisko v Podhájskej.

Popis: Táto modrá trasa začína v obci Podhájska na križovatke s Veľkým okruhom Mikroregiónu Termál. Prechádza po poľnej ceste do obce Radava, kde kúsok popri kostole a rezbárskej galérii vedie spolu so zelenou trasou č. 5102. Za Radavou však odbočuje na poľnú cestu a vracia sa akoby späť ponad obce Radava a Podhájska. V týchto miestach sú, najmä pri peknom počasí, pekné výhľady na okolie. Trasa v tomto úseku križuje dve žlté cykloturistické trasy. Končí v Podhájskej v miestnej časti Belek. Pri daždivom počasí sú však niektoré úseky tejto trasy ťažšie prejazdné.




https://www.biker.sk/ https://www.skoda-auto.sk/ https://trekbikes.sk/3-bicykle



Všetky publikované dáta na portáli sú určené na nekomerčné použitie pre občiansku verejnosť, turistov a návštevníkov Slovenska. Dáta sú chránené v zmysle autorského zákona, sú majetkom Slovenského cykloklubu. Ich ďalšie použitie a šírenie je možné iba s písomným súhlasom Slovenského cykloklubu.