Ste cykloturistickým nadšencom? Zaujíma Vás, ako sa cykloturistické trasy značia, čo je za tým a chceli by ste k rozvoju cykloturistiky na Slovensku prispieť aj Vy? Slovenský cykloklub aj tento rok organizuje školenie cykloznačkárov.

Kedy? 4.-5.7. 2020

Kde? Chata pod Ostrým vrchom, Soblahov

Školenie je vhodné pre záujemcov, ktorí sa chcú dozvedieť viac a aktívne sa značeniu trás aj venovať. Školenie začína predstavením Slovenského cykloklubu, cykloturistickej problematiky na Slovensku a úvodom do cykloturistického značenia. Počas 2 dní sa naučíte všetky informácie potrebné k značeniu a súčasťou školenia je aj praktický nácvik osádzania a obnovy cyklosmerovníkov priamo v teréne. Na konci školenia absolvujete test a po úspešnom absolvovaní Vám bude vystavený preukaz značkára cyklotrás.

Cena ubytovania a stravného je 62,5 €/osoba (v cene je 2 x obed, večera, raňajky a občerstvenie). Ubytovanie je kalkulované ako jedna osoba v dvojlôžkovej izbe.
Cena školenia je 49 €/osoba.
Je možné priplatiť aj ubytovanie z piatka na sobotu v prípade záujmu. Členovia Slovenského cykloklubu uhrádzajú len ubytovanie a stravu. Prihlásenie je možné do 5. júna 2020.
Pre viac informácií ohľadom programu a kontakt pre prihlásenie kliknite sem: https://www.cykloklub.sk/skolenie-znackarov


https://www.biker.sk/ https://www.skoda-auto.sk/ https://trekbikes.sk/3-bicykle



Všetky publikované dáta na portáli sú určené na nekomerčné použitie pre občiansku verejnosť, turistov a návštevníkov Slovenska. Dáta sú chránené v zmysle autorského zákona, sú majetkom Slovenského cykloklubu. Ich ďalšie použitie a šírenie je možné iba s písomným súhlasom Slovenského cykloklubu.